Windy

2008. október 20., hétfő

Baráti kötelék...

Vasárnap délben érkeztünk a kikötőbe. Az évszakhoz képest kellemes idő volt. Már a hajó felé sétálva kiszúrtuk, hogy a Filou és az Angyalka egymáshoz kötve horgonyon áll nem messze a kikötőtől keleti irányban. Bepakoltunk a hajóba és kimotoroztunk hozzájuk. Kerülgettük őket, ahogy a cápa az áldozatát, majd horgonyt dobtunk kicsit előttük, lassan melléjük sodródtunk és Péter hajójához kötöttük a bulldogot.



Mint kiderült Péter egy barátjával jött ki horgászni. Nándi pedig Lelléről visszajövet csatlakozott hozzájuk. Lellén egy versenyen vett részt és fantasztikus teljesítmény nyújtva elhozta az igen értékes vigaszdíjakat, egy mentőmellényt és egy üveg whiskey-t. :)


Amikor megérkeztünk melléjük még nagyon örültek nekünk. Azt gondolták, hogy a nyugodtan folytathatják a kellemes vasárnap délutáni sziesztát. Nem számoltak három lányom, főleg a legkisebb, Aisa fokozott szereplési vágyával. :)
Kényszeredett mosollyal hallgatták meg 25-ször a legkülönbözőbb Abba slágereket, néhány Barbie dallal és a Csinibaba című film slágereivel kiegészítve. Mondanom sem kell, hogy az összes hal messze elkerült minket... :) A kis vödörben tárolt csalihalak egymást taposva tülekedtek, hogy végre horogra kerülhessenek.... :) De az én barátaim hősiesen viselték a megpróbáltatásokat. Az alábbi képen is jól látszik, hogy Nándi kényszerzubbonyban fetrengett, sőt néha halottnak tetette magát....


De mivel ez sem segített, inkább elmenekült.... :)


A szemfüles olvasó észreveheti, hogy Nándi "haláltusájának" idején Péter nincs a kokpitben.... igen, igen.... Ő már korábban elmenekült.... pontosabban lemenekült a kajütbe és bár nem láttuk, de valószínűsíthető, hogy több párnával a fején próbált pihenni. :)

Na jóóó csak vicceltem.... :) mindenki nagyon élvezte Aisa műsorát, sőt többször kérték, hogy énekeljen még valamit.... de sajnos, mint tudjuk egyre rövidebbek a nappalok, hűvösebbek az esték, ezért is nem maradtak, maradtunk sokáig. Nagyon kellemes délután volt és egy újabb tapasztalattal lettünk gazdagabbak. A következő szezonban biztos gyakran fogunk ilyen vagy hasonló kötelékben ringatózni a Balatonon.

bulldog

2 megjegyzés:

  1. Szenzációsan le tudod írni a történteket!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Nándi, de én csak leírtam a történteket. Az, hogy a történet szenzációs az közös érdemünk! :)

    VálaszTörlés