Windy

2008. október 25., szombat

Zord idő...

Ezen a hosszú hétvégén nem volt szerencsénk az időjárással. A programokat úgy szerveztük meg, hogy az időjárás előrejelzéseket figyelembe vettük. Ennek alapján a szombati napot terveztük a hajón tölteni. Reggel amikor felébredtünk gyönyörűen sütött a nap, de mire leértünk Szemesre már zárt felhőtakaró, 12 °C, szürke idő fogadott minket. Tovább rontott a képen a sok kidaruzott hajó a parton. A legtöbbön még dolgoztak, szerelték le a kényesebb szerelvényeket és leponyvázták, felkészítették a téli álomra. Mennyivel jobb lenne olyan helyen élni, ahol az időjárás megengedi, hogy egész évben vízen lehessenek a hajók. Ez a kb. 5 hónapos kényszerpihenő nagyon hosszú.


Metsző, hideg szél fújt. Az összes ruhát magunkra húztuk, de így is fáztunk. Kriszti és a gyerekek behúzódtak a kabinba és ott játszottak, ettek, ittak. Én összeszereltem egy horgászbotot és megpróbáltam halat fogni. Sajnos a nagy szélben nem nagyon volt kapásom, de ha lett volna sem biztos, hogy észreveszem.

Így nyűglődtünk 2 órát, aztán úgy döntöttünk, hogy feladjuk, hazajövünk. Persze holnap, amikorra más programot szerveztünk - Aisa lányom 5. születésnapjának ünneplését - biztos szép idő lesz.... :)

bulldog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése