Windy

2010. december 13., hétfő

Vége... most már biztos... :-(

LVE sajtóközlemény:


Tisztelt Vitorlázók! A Lellei Vitorlás Egylet és az általa szervezett konzorcium befejezte az egyeztetéseket a CIB Bank és a Recovery Kft. képviselőivel a BL Apartments & Yachtclub üzemeltetésével kapcsolatban.

Az LVE és a bank álláspontja a bérleti díj vonatkozásában nem közelíthető egymáshoz, álláspontunk szerint a tulajdonos elvárásai teljesen irreálisak. Az LVE Konzorcium üzemeltetési ajánlata magas összegű bérleti díjat és annak előre fizetését is tartalmazta, amely a tulajdonos részére maximális pénzügyi garanciát jelentett volna. Sajnáljuk, hogy ezen utolsó, bérleti konstrukcióban történő üzemeltetésre vonatkozó próbálkozásunk nem járt eredménnyel és kénytelenek vagyunk azt a tényt elfogadni, hogy egyesületünk báziskikötője véglegesen bezár.

A Lellei Vitorlás Egylet a jövőben is változatlan formában szervezi tagjai vitorlássport tevékenységét, megrendezi minőségi szakmai regattáit. Az LVE kiemelt szerepvállalással vesz részt a Somogy Megyei Vitorlás Szövetség munkájában és az új helyszínekkel bővülő Yardstick Trophy Nagyhajós Kupasorozat szervezésében.

A Lellei Vitorlás Egylet és az LVE Konzorcium képviseletében:
dr. Bodnár Imre és Temesfői Zénó
Kíváncsian várom, hogy mi lesz a sorsa ennek a teleknek... az épületeknek... a kikötőnek.
Nekünk nagyon hiányzik már most.







1 megjegyzés:

  1. Szia Tibor! Szép a hajó, szép blog! Kicsit aggódtam mi van veled (elveszett az emailcímed egy levelezőprogramommal együtt), de látom csak új URL lett! Üdv és jó szelet!

    Máté a Glatisantról

    VálaszTörlés