Windy

2008. augusztus 29., péntek

Vasárnapi túra.

Vannak hétvégék, amikor egyéb családi programok miatt, csak vasárnap jutunk le a kikötőbe. Ez a hétvége is ilyen volt. Korán felkeltünk és mivel előző este már mindent összepakoltunk, gyorsan a kikötőben voltunk. Élénk szél fújt, így rögtön útrakeltünk. Első állomásunk a lellei yacht club volt.
A kikötő közepén lévő úszópontonra kötöttünk ki, egy üres helyre. Sok üres hely van, ez egy viszonylag új magánkikötő, nagyon szép, modern és jól felszerelt. Ami számomra vonzó benne az, hogy egy feszített víztükrű úszómedencén és egy gyermekmedencén kívül jacuzzi, szauna és mosókonyha is található itt. A kikötői díj első hallásra drága, de ha belekalkuláljuk, hogy ez egész évre szól, akkor nem veszélyes. A hajót nem is kell kiemelni, mert keringetik a vizet a kikötő öbölben, ezért az nem fagy be. Ami most még egy kicsit rideggé teszi, hogy szinte teljesen üres.
A gyerekek gyorsan birtokba vették a medencét...


A fürdés után megebédeltünk, majd célba vettük Révfülöpöt. Kellemes félszélben keltünk át a tavon. A kikötőbe érve az internetes fórumokban legendássá vált kikötőmester Rick Csaba már a vendégmólón várt minket és készségesen segített a kikötésben. Minden amit írnak róla igaz. Végtelenül kedves és segítőkész, jó megérkezni Révfülöpre. :) A kikötő hangulata is nagyon kedves, a 70-es, 80-as éveket idézi. Játszótér, étterem, strand és egy igazi csónakház. Ebben a kikötőben van élet.


Szívesen eltöltöttünk volna itt több időt, de sajnos vasárnap délután volt és minket hétfőn várt a munka, de ide még visszatérünk...

bulldog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése