Windy

2008. augusztus 27., szerda

Gyorsan elszaladt a nyár....

... de nem eseménytelenül. :) A július hónap nagyrésze a hajó berendezésével telt. Az asztalos dolgozott rajta több-kevesebb sikerrel. Az eredeti tervek csak nagy vonalakban teljesültek. Persze kifogás mindig volt.... és ami megvalósult az is csiga lassúsággal és természetesen(?) az eredetileg felvázolt összegnél drágábban..., de a lényeg, hogy ma már valamennyire kialakult egy 5-ünk számára lakható belső. Van 5 fekvőhelyünk, egy "konyhapult" fiókkal, az ágyakban tároló rekeszek, külön hely a mobil wc-nek.



A bejárattól balra, ahol a sok szivacs és párna látszik, az a koporsóágy.... az én fekhelyem... :) Az elkészült bútort előbb egy favédő, penészgátlóval kellett lekezelnem, aztán vastaglazurral lefestenem. Íme az eredmény:


Persze ez még így nagyon kevés.... hiányzik még a hang és hőszigetelés, a kárpitok, az elektromos rendszer, stb. Ezeket valószínűleg már csak télen csináljuk meg. Télre marad a tőkesúly rendbetétele és a kokpit átépítése is. Most inkább vitorlázunk amikor csak lehet. :)

bulldog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése